Thuis Productengang in dampkap

Roestvrij staalgang in het Type van het Laboratoriummeubilair van de Dampkap de Lucht R 15003000m ³ /h van Exhuast

Certificaat
Van goede kwaliteit Het Meubilair van het fysicalaboratorium voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Meubilair van het fysicalaboratorium voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij ontvingen al kabinet en zij kijken zeer aardig enkel als wij dachten, zijn de grootte en de kleuren zeer goed.

—— Manuel

Dank u voor uw snelle reactie. Ik zal met de cliënt controleren en zal u laten ZO VLUG MOGELIJK het weten.

—— Frank Uchailik

Ik ben online Chatten Nu

Roestvrij staalgang in het Type van het Laboratoriummeubilair van de Dampkap de Lucht R 15003000m ³ /h van Exhuast

China Roestvrij staalgang in het Type van het Laboratoriummeubilair van de Dampkap de Lucht R 15003000m ³ /h van Exhuast leverancier

Grote Afbeelding :  Roestvrij staalgang in het Type van het Laboratoriummeubilair van de Dampkap de Lucht R 15003000m ³ /h van Exhuast

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HUILV
Certificering: CE,SGS,ISO
Modelnummer: Hl-tfg-00023

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks of 1 uint
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Het bulkkatoen van de pakketbel Film+Hard.
Levertijd: binnen 8-15 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, bevestigingsbrief
Levering vermogen: meer dan 10000 eenheden per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: gang in dampkap Binnenvoering: Pp, FRP, Epoxyhars, Ceramische enz.
Het Tarief van de Exhuastlucht: 15003000m ³ /h Motormacht: 0.5-1.1kw
Maat: 1200/1500/1800/2000*900*2350mm Materiaal: Hoge drukhars of koudgewalste staal of pp enz.
uitlaatsysteem: CAV of VAV Geluidsniveau: <60dB

Laboratorium Lage Gang in de Uitlaatzuurkasten van de Dampkap

 

 

Energieverbruik

Omdat de dampkappen zeer grote volumes van geconditioneerde (verwarmd of gekoelde) lucht uit laboratoriumruimten constant verwijderen, zijn zij de oorzaak van de consumptie van hopen van energie. Zeer belangrijke die statistieken in een artikel van 2006 door Evan Mills et al. worden opgemaakt.:

Voor standaard twee-meter (zes-voet) kappen, strekken de kosten van de per-kapenergie zich van $4,600/year voor gematigde klimaten zoals Los Angeles uit, aan $9,300/year voor extreme het koelen klimaten zoals Singapore.

Met is de geschatte 750.000 kappen in gebruik in de V.S., het gezamenlijke energieverbruik en het besparingenpotentieel significant. Mills et al. raam de jaarlijkse bedrijfskosten van de dampkappen van de V.S. op ongeveer $4,2 miljard, met de overeenkomstige piek elektrovraag van 5.100 megawatt.

Dientengevolge, zijn de dampkappen een belangrijke factor in het maken van tot typische laboratoria vier tot vijf keer meer energie intensief dan typische commerciële gebouwen.

Met nieuwe technologieën, kunnen de per-kapbesparingen van 50% aan 75% veilig en rendabel worden bereikt terwijl het richten van de beperkingen van bestaande strategieën.

Het grootste deel van de energie dat de dampkappen de oorzaak zijn van is de energie nodig om lucht te verwarmen en te koelen die aan de laboratoriumruimte wordt geleverd. Afhankelijk van het type geïnstalleerde het systeem van van HVAC (het verwarmen, ventilatie, en airconditioning), kan deze energie elektriciteit, aardgas, lichte stookolie, steenkool, of andere energietypes zijn. De extra elektriciteit wordt verbruikt door ventilators in het HVAC-systeem en ventilators in het uitlaatsysteem van de dampkap.

 

 

Specialiteitontwerpen

Zure spijsvertering
Deze eenheden worden typisch geconstrueerd van polypropyleen om zich tegen de corrosieve gevolgen van zuren bij hoge concentraties te verzetten. Als het fluorwaterstofzuur in de kap wordt gebruikt, zou de transparante sjerp van de kap van polycarbonaat moeten worden geconstrueerd dat zich ets dan beter glas verzet tegen. De kapkanalisatie zou moeten met polypropyleen worden gevoerd of met PTFE (Teflon) worden met een laag bedekt.
Downflow
De kappen van de Downflowdamp, ook genoemd downflow werkplekken, zijn typisch ductless die dampkappen worden ontworpen om de gebruiker en het milieu tegen gevaarlijke die dampen te beschermen op de het werkoppervlakte worden geproduceerd. Een benedenwaartse luchtstroom wordt geproduceerd en de gevaarlijke dampen worden verzameld door spleten in de het werkoppervlakte.
Perchloric zuur

Deze eenheden kenmerken een waterwashsysteem in de kanalisatie. Omdat de dichte perchloric zure dampen regelen en explosieve kristallen vormen, is het essentieel dat de kanalisatie intern met een reeks nevels wordt schoongemaakt.

Radio-isotoop

Deze dampkap wordt gemaakt met a coved roestvrij staalvoering en coved integrale roestvrij staalcountertop die wordt versterkt om het gewicht loodbakstenen of blokken te behandelen.

Gaszuiveraar
Dit die type van dampkap absorbeert de dampen door een kamer met plastic vormen wordt gevuld, die doused met water zijn. De chemische producten worden gewassen in een zinkput, die vaak met een neutraliserende vloeistof wordt gevuld. De dampen zijn dan verspreid, of weggedaan, op de conventionele manier.

Waterwash

Deze dampkappen hebben een intern wassysteem dat het binnenland van de eenheid schoonmaakt, om een opeenhoping van gevaarlijke chemische producten te verhinderen.

 

 
Productenbeelden
Roestvrij staalgang in het Type van het Laboratoriummeubilair van de Dampkap de Lucht R 15003000m ³ /h van Exhuast

Contactgegevens
HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited

Contactpersoon: Lily

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)