Thuis ProductenDe Kap van de Ductlessdamp

Volledige de Dampkap van Staal Veilige Ductless Draagbaar voor Universitair Biologielaboratorium

Certificaat
Van goede kwaliteit Het Meubilair van het fysicalaboratorium voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Meubilair van het fysicalaboratorium voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij ontvingen al kabinet en zij kijken zeer aardig enkel als wij dachten, zijn de grootte en de kleuren zeer goed.

—— Manuel

Dank u voor uw snelle reactie. Ik zal met de cliënt controleren en zal u laten ZO VLUG MOGELIJK het weten.

—— Frank Uchailik

Ik ben online Chatten Nu

Volledige de Dampkap van Staal Veilige Ductless Draagbaar voor Universitair Biologielaboratorium

China Volledige de Dampkap van Staal Veilige Ductless Draagbaar voor Universitair Biologielaboratorium leverancier

Grote Afbeelding :  Volledige de Dampkap van Staal Veilige Ductless Draagbaar voor Universitair Biologielaboratorium

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HUILV
Certificering: CE,SGS,ISO
Modelnummer: Hl-tfg-00014

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks of 1 uint
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Het bulkkatoen van de pakketbel Film+Hard.
Levertijd: binnen 8-15 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, bevestigingsbrief
Levering vermogen: meer dan 10000 eenheden per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De Kap van de Ductlessdamp Maat: 1500*800*2350mm
Type: standaard Werkplaats: 1250*635*1185mm
Gemiddelde Wind Spped: 0.3-0.6m/s regelbaar

Geadviseerde Gezichtssnelheid van een Chemische de Dampkap van Ductless van de Dampkap

 

Een dampkap is typisch een brok van materiaal dat vijf kanten van een het werkgebied insluit, de bodem waarvan het meest meestal bij een bevindende het werkhoogte wordt gevestigd.
Twee belangrijke types er bestaan, geleid en (ductless) opnieuw circulerend. Het principe is hetzelfde voor beide types: de lucht wordt getrokken binnen van de voor (open) kant van het kabinet, en of verdreven buiten het gebouw of de gemaakte brandkast door filtratie en teruggekoppeld in de ruimte. Dit wordt gebruikt:

a. de gebruiker tegen het inhaleren van giftige gassen (dampkappen, biologische veiligheidskabinetten, handschoendozen) te beschermen

b. het product of het experiment (biologische veiligheidskabinetten, handschoendozen) te beschermen
c. het milieu (het opnieuw circuleren dampkappen, bepaalde biologische veiligheidskabinetten, en een ander type wanneer gepast met aangewezen filters in de uitlaatluchtstroom) te beschermen

 

 

CAV te mijden

Een kap van de omleidingsdamp. Het traliewerk voor de omleidingskamer is zichtbaar bij de bovenkant.

De omleidingscav kappen (die soms ook als conventionele kappen) worden bedoeld werden ontwikkeld om de hoge snelheidskwesties te overwinnen die conventionele dampkappen beïnvloeden. Deze kap laat lucht toe om door een „omleiding“ worden getrokken openend van bovengenoemd als sjerpsluiten. De omleiding wordt gevestigd zodat aangezien de gebruiker de sjerp sluit, omleiding openen groter wordt. De lucht die door de kap gaat handhaaft een constant volume geen kwestie waar de sjerp en zonder veranderende ventilatorsnelheden wordt geplaatst. Dientengevolge, blijft de energie die door CAV dampkappen wordt verbruikt (of eerder, de energie die door het de bouwhvac systeem wordt verbruikt en de energie die door de de uitlaatventilator van de kap wordt verbruikt) constante, of dichtbijgelegen constante, ongeacht sjerppositie.

 

 

Zwakstroom/hoge prestatiesomleiding CAV

De „krachtige“ of kappen van de „zwakstroom“ omleiding CAV zijn het nieuwste type van omleidingscav kappen en typisch vertoning de betere insluiting, veiligheid, en eigenschappen van het energiebehoud. Zwakstroom/hoge prestatiescav de kappen hebben over het algemeen één of meer van de volgende eigenschappen: de sjerp houdt of horizontaal-glijdt sjerpen op om de openingen te beperken; van de sjerppositie en luchtstroom sensoren die mechanische schotten kunnen controleren; kleine ventilators om een air-curtain barrière in de de ademhalingsstreek van de exploitant te creëren; geraffineerde aërodynamische ontwerpen en veranderlijke dubbel-schotsystemen om laminaire (ongestoord, nonturbulent) stroom door de kap te handhaven. Hoewel de aanvankelijke kosten van een krachtige kap typisch meer dan dat van een conventionele omleidingskap zijn, staan de betere insluiting en stroomkenmerken deze kappen toe om bij een gezichtssnelheid zo te werken laag zoals fpm 60, die in $2.000 per jaar of meer in energie kan vertalen - besparingen, afhankelijk van kapgrootte en sjerpmontages.

 

 

Materiaal koudgewalste staalplaat met 75μm de deklaag van het epoxyharspoeder.
Grootte 1200-3000*850*2350mmMM
Bankbovenkanten Gebruikend 12.7mm lijst van de dikte de stevige fysiochemische raad, kan zich tegen zuur en alkali, slijtage verzetten en op hoge temperatuur; de zelfklevende verwerking van het randdeel met het verstrekken van een waterdichte rand, en de kleur van lijst zijn zwart.
Kabinet Gebruikte 1.2mm dik van koudgewalste staalplaat production.all de staaldelen door, phosphating behandelingsoppervlakte door 75μm de deklaag van het epoxyharspoeder in te leggen.
Binnenvoering Het gebruiken van de fysiochemische raad van HPL om voor voeringsplaat en de plaat van de stroomgids te maken.
Vensters Gebruikend 5mm dikte aangemaakt glas, onophoudelijk kan het veranderlijke tegengewichtontwerp, vensterlift vrij, bij om het even welke positie ophouden.
Luchtuitlaat 1000-3000m3/h

 

 

Productenbeelden

Volledige de Dampkap van Staal Veilige Ductless Draagbaar voor Universitair Biologielaboratorium

 

Huilv Lab Company

 

Het Huilvlaboratorium de Visie, de Droom en de verwezenlijking van een team van Technocraten, met bepaling en lost te vernieuwen op was begonnen in 1995. Hebbend een gecombineerde ervaring van 22 jaar, Huilv-streeft het laboratorium voor perfectie op alle aspecten van de Zaken. Sinds Aanvang, zijn wij een verklaard bedrijf van ISO 9001:2008.

 

Hebbend onze Bureau en Fabriek in Guangdong, China, zijn wij één van de belangrijke fabrikanten van het laboratoriummateriaal in het land en richten ons op een enorme clientèle over China, ook met een fatsoenlijke blootstelling aan Internationale Markten. Onze staat van de Huilv-fabriek is uitgerust met technisch geavanceerd machines & materiaal. Wij handhaven binnenshuis een Ontwerpteam voor ontwerp en voorproductiefile die ervoor zorgt dat de specifieke behoefte & de smaak van de klant duidelijk alvorens een model aan te passen worden begrepen.

 

Contacteer ons om het even welke manier u houdt van!

 

Contactgegevens
HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited

Contactpersoon: Lily

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)