Thuis

HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited

Bedrijfprofiel
Guangdong Huilv Laboratorium Apparatuur Wetenschappelijke en Technologische Co, Ltd opgericht in 1995. Wij hebben meer dan 30000 vierkante meter fabriek in Foshan. En meer dan 150 werknemers, 30 verkoop, 15 ontwerpers en 20 wereldwijde installatietechnici in Guangzhou. Het stelt ons in staat om een ​​van de turnkey project service provider bedrijf te zijn.

Het is een productie- en verkoopbedrijf die het plan en het ontwerp van integraal laboratorium assembleert en de fabricage van laboratoriumapparatuur en meubels bouwt met laboratoriumconstructieprojecten als integratie. Wat we voorspellen is "een echte one-stop-service creëren voor veilig laboratoriumbouw."

Huilv was voorheen bekend als Guang Zhou Huilv zuivering apparatuur 'installatie ingenieur Co, Ltd In 1995 begon het te gaan voor de luchtzuivering, en productie en installatie van verschillende soorten laboratorium apparatuur. Gediplomeerd in de fabricage en installatie en decoratie van biologisch laboratorium , Chemisch laboratorium, laboratorium laboratorium en apparatuur laboratorium; Ventilatiesysteem, behandeling van verspild gas, enz .; Het ontwerp, de uitrusting en de installateur van de kamer, heeft een aantal hoogwaardige professionals met veel praktische ervaring in een schoonmaakproject, laboratoriumdecoratie ingenieur en de fabricage van laboratoriumapparatuur, enz.

Het bedrijf leert geavanceerde technologieën en concepten uit ontwikkelde landen in Europa en Amerika, verdere hervormingen en innovaties. Is toegewijd aan de ontwikkeling en de bouw van Laboratory Engineer Systems en met de voortdurende verbetering en normalisatie van de technische bouw van binnenlandse en buitenlandse laboratoria, evenals een lange tijdsinteractie met andere klanten, vinden we dat een standaard laboratoriumconstructie een systematisch project is , Die niet alleen de functionele indeling van het laboratoriummeubilair, de rationele verdeling van water en elektriciteit en gas veilig, energie-efficiëntie en praktische toepassing, veiligheid van uitlaatgassen, milieuvriendelijke emissies, maar ook de veiligheid van laboratoriumengineerde exploitanten omvat. Met de erkenning van het bovenstaande, hebben we ons bedrijf formeel opgericht in april 2005 met de naam Guang Dong Huilv laboratorium apparatuur wetenschappelijke en technologische Co, Ltd hebben uitgebreid geavanceerde productie-apparatuur geïntroduceerd en de management plichten opgericht, wij sparen geen moeite om te worden Een echt professioneel synthese bedrijf dat "one-stop" werkstijl service biedt voor de bouw van laboratoria.

Strikt en serieus houden wij zich aan de internationale normen in elke stap van ontwerp tot after-sales service. Bij het ontwerpen werken we veel verschillende laboratoriumplannen uit volgens de behoeften van verschillende wandelingen; Om te produceren, hebben we een "5s" management systeem, kwaliteitsmanagementsysteem van ISO9001: 2000 om ervoor te zorgen dat elk product van hoge kwaliteit is; Als het gaat om de installatie, maken we het in overeenstemming met het ontwerppapier en proberen ons het beste te bieden aan het uitstekende after-sales service management systeem.

Al jaren hebben we veel laboratoriumtechniek gelukt en veel lof ontvangen van onze klanten. Ze hebben laboratoriumingenieurs van: Chinese Wetenschappelijke Academie, Staatsleutel Laboratorium van Guangzhou Instituut voor Geochemie, Zuid-China Landbouwuniversiteit, Zuid-Chinese Technische Universiteit, Sun Yat -sen Universiteit, Zuid-Medische Universiteit, Universiteit van Zhejiang, Hongkongse Baptist University, Guangdong Instituut voor Microbiologie van Chinese Academie van Wetenschappen, Guang Xi Kwaliteit Toezicht Bureau, Centrum voor Drug Discovery in Zuid-China, Ziekte Control Center van Guangzhou Militaire Regio, Guangzhou Development Zone Ziekenhuis, Guangdong Entry-Exit Inspectie en Quarantaine Bureau, Centraal Laboratorium van Guangdong Midea Group, Laboratorium van Guangdong Liby Corporation, Hong Kong Europharm ... ...

Groepen Huilv die zich houden aan het principe van "streng, praktisch, krachtig en resoluut" maken optimaal gebruik van moderne geavanceerde wetenschap en technologie, blijven leren en innoveren, streven ernaar om de groene, milieuvriendelijke eerste level labs over de hele wereld op te bouwen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Ontwikkelingsgeschiedenis van het Huilvlaboratorium-- om een echt éénfasig de dienstbedrijf van de bouw van de laboratoriumtechniek te zijn

 

In de Sterzaken van 1995 in systeem van de laboratorium het schone ruimte, bood over de hele wereld de uitvoerige ontdekkende laboratoriumdienst aan.

In van het het Laboratoriummateriaal van Huilv van 2007 Wetenschappelijk en Technologisch Co., werd Ltd opgericht, tegelijkertijd, het overzees departementbegin en werd over de hele wereld wat orde.

In 2007 Geworden ISO14001-Milieubeheersysteem, vertrouwen more and more cliënten op ons oorzaak wij de milieubeschermer zijn.

In 2008 Geworden ISO9001-Kwaliteitsbeheersysteem, worden onze producten goed reputatieoorzaak de goede kwaliteit.

In 2010 Huilv--Opgerichte Luzhou de Tak, en beëindigt een project genoemd Insitute van micorbiology, de academie van Guangdong van wetenschap.

In 2011 kreeg de Decoratie en Ontwerp Certificatieniveau Drie, maakt samenwerking met het foshan traditionele Chinese geneeskundeziekenhuis.

In 2013 kreeg Mechatronics en de Intelligente Certificatie, maakt samenwerking met drank van guanzhou de nieuwe middelen.

In 2013 kreeg Medische apparatuur Lincense, maken samenwerking met het bedrijf van hubeiyilu.

In 2013 kreeg SIRA-Bedrijfsgeneeskundigencertificatie, maken samenwerking met het voedselbedrijf van guagndongzhimeizhai.

In 2013 Huilv--Opgerichte Chongqi de Tak., maakt samenwerking met shenzhen kang beperkte weibiotechnologie.

In 2013 kreeg de Vergunning van de het Werkveiligheid, maken coopration met Novartis in PK tak.

In 2014 maakte Samenwerking met Universiteit yat-Sen, en maken coopration met de diosy wetenschappen van de universiteits og gezondheid.

In 2014 kreeg de Decoratie en Ontwerp Certificatieniveau Twee, maakt coopration met de school van de guangzhougezondheid.

In Fabriek meer dan 30000m ² van Extand van 2015, Tmoon-werd de fabriek gebouwd en werd de grootste fabriek van het laboratoriummeubilair op het het noordengebied in China.

HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Merken : Huilv

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-200000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 20% - 30%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het Meubilair van het fysicalaboratorium voor verkoop Van goede kwaliteit Het Meubilair van het fysicalaboratorium voor verkoop Van goede kwaliteit Het Meubilair van het fysicalaboratorium voor verkoop Van goede kwaliteit Het Meubilair van het fysicalaboratorium voor verkoop